Publicerad: 2011-11-11

Skriv ut artikeln

Assyriska & Patrick Walker går skilda vägar

SENIOR Assyriska och huvudtränaren Patrick Walker går skilda vägar. Patrick kom till klubben i augusti och efter säsongen har parterna haft diskussioner om framtiden och tillsammans kommit överrens om att inte fortsätta samarbetet.

- Patrick kom till klubben med ett tydligt uppdrag, att rädda kvar Assyriska i Superettan. Han har klarat sitt uppdrag på ett bra sätt och vi är nöjda med hans arbete. Utgångspunkten har varit från första början att sätta oss efter säsongen för att diskutera framtiden. Det har vi gjort nu och vi är båda överrens om att inte fortsätta samarbetet. Assyriska påbörjar en ny resa och vi har olika uppfattningar kring hur den resan skall se ut, uppbrottet känns därför naturligt för båda parter.Vi skiljs som väldigt goda vänner och vår relation kommer att bestå, vill vill gärna nyttja Patricks nätverk i framtiden och det är han positivt inställd till. Exempelvis åker vi på en scoutingresa tillsammans kommande vecka. Jag vill tacka Patrick för sitt arbete och fantastiska engagemang i klubben och önskar honom lycka till framöver. För Assyriska väntar nu ettt intensivt arbete med att hitta en ny huvudtränare, vi har en tydlig kravprofil och känner inte att vi måste stressa fram något, säger Assyriskas klubbchef Aydin Aho.

- Jag vill börja med att säga att det känns väldigt tråkigt att lämna Södertälje och Assyriska FF:s trogna fans. Jag vill tacka fansen, spelarna och tränarna för deras lojalitet under min tid i föreningen. Jag och föreningens styrelse har olika uppfattningar om vad somkrävs för att nå Allsvenskan och därför känns det rätt för mig att kliva av jobbet. Jag hämtades till föreningen för att rädda kontraktet i Superettan och det uppdraget är slutfört. Jag önskar fansen, spelarna och ledarstaben ett stort lycka till i framtiden. Yours for ever, avslutar Patrick Walker.

Patrick kom till Assyriska i augusti och visat ett stort engagemang i klubben. Redaktionen tackar Patrick för hans tid i Assyriska och önskar honom lycka till!

 

Redaktionen

 

Skriv ut artikeln


 
Logga inBli medlem  |  Glömt lösenord