Publicerad: 2012-08-20

Skriv ut artikeln

Foto: Delmon Haffo

Ubay Luzardo Santana är klar för Assyriska FF

SENIOR Redaktionens Delmon Haffo kan avslöja att Assyriska gjort klart med en ny mittback. Spanjoren Ubay Luzardo Santana som fram till idag varit utlånad till Melbourne Victory är nu klar för Assyriska.

Santana kommer från Spanien, Las Palmas och har tränat med Assyriska några veckor samt spelat U-21 match mot IK Brage.

Santana har skrivit på för denna säsong, 3 månader. Dessutom finns det en option om en förlängning av kontraktet:

-  Jag är väldigt glad att få spela för Assyriska och hoppas kunna hjälpa laget nu när det verkligen behövs. Jag hoppas kunna medverka till att laget kan klättra i tabellen. säger Santana. Jag har kommit in i laget oerhört bra och trivs väldigt bra. Jag tycker om tränarens spelide och jag känner att det är något jag kan passa in i, avslutar han.

- Ubay har tränat med laget under tio dagar nu och tränarna tycker att han bara blir bättre för varje dag. Det är en stark mittback som har ett bra passningsspel, han är rutinerad och med honom ökar vi konkurrensen rejält om mittbacksplatserna. Vi räknar med att han blir spelklar nästa vecka, säger Assyriskas klubbchef Aydin Aho.

Ubay är spanjor och mäter 192 cm och spelade senast i Australiens högsta liga (Melbourne Victory). Han har meriter från spanska andraligan och Hong Kong där han fått utmärkelser som bästa försvarare vid två tillfällen och dessutom var lagkapten.

Vi hälsar Ubay välkommen till Assyriska!


Delmon Haffo
Chefredaktör
delmon.haffo@assyriska.se

 

Skriv ut artikeln


Skriv en kommentarBli medlem eller logga in

För att kunna använda denna funktion måste du vara medlem och inloggad. Logga in via formuläret högst upp i högerkolumnen eller klicka på knappen nedan för att bli medlem.

bli medlem

 
Logga inBli medlem  |  Glömt lösenord