Spelarbloggen: Hej alla glada!


Det är först nu som man insett hur mycket derbyna betyder för det assyriska folket samtidigt som man är oerhört glad och stolt över att ha varit med om bedriften i söndags. Kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig blivit så glad efter en seger som jag blev efter vinsten i söndags. Stort tack till alla inblandade: spelare, ledare och inte minst alla supportrar för ert stöd under matchen och för den härliga stämningen efteråt.



Lämnade segerfesten relativt tidigt men hade problem att somna. Var så hungrig att jag var tvungen att käka någonting och passade på att titta på matchen på tv igen innan jag somnade. Lika orolig som jag var på bänken i slutet av matchen, lika lugn var jag när jag såg matchen på tv. Det känns ofta när man spelar att det andra laget är vassare och kommer till många fler målchanser, men om man sätter sig ned i lugn och ro och tittar på matchen så är det uppenbart att rätt lag vann.



Vi skapar väldigt många solklara målchanser och borde ha avgjort matchen tidigare och det är nog den oron som smyger sig på i slutet av matchen. Vi blir dessutom bestulna på ett mål som borde ha godkänts men om jag ska vara helt ärlig måste man ibland förlåta domare som inte hinner med att se sådant. Jag blev själv tvungen att pausa uppspelningen och spela upp i slowmotion för att se att Eddie är 1-2 meter på rätt sida när Tiago lägger ned bollen i djupet.



Nu är vi med i leken igen! Hur gick det till? Tre vinster på de tio senaste och vi är en poäng ifrån kvalplats upp till allsvenskan. Superettan är jämnare än någonsin och just nu känns det som att ett lotteri är lättare att vinna än att tippa utgången av denna serie. Nu är vi som sagt med i leken igen och ska fortsätta göra vårt yttersta för att vara det när sista omgången är spelad.



Kan vi bara hitta den energin som vi lyckades med i helgen tror jag att vi har en stor chans. Kvalitet saknar vi inte.



Återigen tack!



Göran marklund #10


Skribent:Göran Marklund
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩