Gustav Jarl: "Vi ska göra allt för att kriga till oss tre poäng"

Foto: Assyria TV

Möte mot ex-allsvenska Åtvidaberg imorgon på Kopparvallen, vad vet du om dem?
- Att dem är från allsvenskan är inget riktigt man går runt och tänker på. Men jag känner deras tränare och några spelare, dem har haft en ganska stor spelaromsättning och det är ett ganska ungt lag.

Vad ska AFF göra för att vinna?
- Jag tror och hoppas att det kommer att vara vi som för spelet, därför är det väldigt viktigt att vi är noggranna. Bollinnehavet måste skötas noggrant så att vi inte utsätts för allt för mycket omställningar. Att vi dödar anfallen och att vi snabbt backar hem så att vi får in folk på rätt positioner.

Assyriska har inlett med en vinst och två förluster, finns det något att ta med sig från den inledningen?
- Det finns sekvenser från samtliga matcher som vi ska ta med oss och jobba vidare på. Givetvis handlar det ju om att vinna och det har vi inte gjort på dem två senaste matcherna då vi inte har varit bra nog helt enkelt.

Vem ska man se upp för i Åtvidabergs FF?
- Dem har några skickliga offensiva pjäser som vi måste se upp med i omställningarna. Då är det främst Simon Helg, Shkodran Maholli och Mahmoud Eid som står för det offensiva hos dem.

Hur går känslan inför matchen?
- Vi behöver plocka så mycket poäng som möjligt nu i början och denna match är oerhört viktig även om det bara gått tre omgångar. Men känslan är bra., jag upplever en revanschlusta i laget och även om inte spelet inte sitter så ska vi göra allt för att kriga till oss tre poäng.

Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩