David Durmaz: "Vi ska inte lägga oss ner och dö"

Foto: Assyria TV

Hur lyckas man fokusera på det sportsliga när läget är så här?
Situationen är som den är, men det är bara att gilla läget. Vi ska inte lägga oss ner och dö. Derby väntar och det är en nyckelmatch. Det är en tuff situation, men alla vill verkligen vinna.

Du som har varit med länge - upplever du någon skillnad på Assyriskas mentalitet nu och i derbyna förr?
Jag tycker att mentaliteten har förändrats till det bättre. Man har förstått innebörden. Det är bara att kolla de senaste derbyna, där vi har fått med oss positiva resultat. Vi har varit ganska starka när det kommer till derbymatcher. Inte minst spelarna har förstått innebörden av de här matcherna.

Vad får vi se för match på söndag?
Jag tror det är två lag som kommer känna på varandra i början, där första målet kommer att väga tungt. Det är två lag som inte mår bra om man kollar till tabellen. Vi har en bra trupp, men vi har inte riktigt fått till det. Vi blixtrar till, sen kommer bottennapp. Vi har varit mycket upp och ner, men nu är det derby och det är alltid inspirerande. Vi ser verkligen fram emot det.

Vad har du för hälsning till fansen?
Jag vill säga till fansen att aldrig tappa tron. Vi är här för att vi ska fixa det här tillsammans och vi vill ha våra fans vid vår sida och att de ska backa upp oss. Med er kommer vi att greja det. Alltid. Vi är i tuff sits, men vi ska fixa det. Det finns inget annat. 

Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩