Assyriska värvar David Durmaz och Andreas Haddad: "Vi ska resa oss"

"Vi ska resa oss" och "vi ska hitta vår identitet igen". Det är de två assyriska profilernas budskap till fansen och folket. David Durmaz och Andreas Haddad är tillbaka i Assyriska, redo att bära fanan högt både på och utanför planen.

Assyriska resa mot sin själ och identitet har inletts på allvar. I dag står det klart att de båda assyrierna David Durmaz, 35, och Andreas Haddad, 34, återvänder till AFF. Duon har skrivit på varsitt kontrakt över säsongen 2017 (se intervjun med de båda ovan).

Sportchef Bobil Minasson kommenterar David Durmaz:
- David har visat att han har en personlig revanschlusta efter degraderingen där vi avtackade honom. Jag pratade med honom i december och såg glöden i hans ögon och viljan. Han är extremt motiverad och vältränad, det har han visat nu på försäsongen. Han kommer att bli jätteviktig på och utanför planen med sitt ledarskap och sin erfarenhet, där han kommer att slussa in och välkomna de yngre och nya förmågorna och sätta nivån både på planen och i omklädningsrummet.

Bobil kommenterar även Andreas Haddad:
- Vi är jättenöjda även med värvningen av Andreas, som kommer att användas som mittback. Han har visat en sådan klubbkänsla och ett sådant hjärta. Han var väldigt tydlig med att han står till Assyriskas förfogande och vi kände att han kan tillföra på både ett sportsligt och pedagogiskt plan. Han ger allt i varje situation och har på träningarna sett ut som en ung kille som fått sitt första lärlingskontrakt med Assyriska. 

Bobil sammanfattar dubbelvärvningen på följande vis:
- De här två spelarna är inte bara spelare, de är två assyrier som brinner för Assyriska och som är centralfigurer när det gäller att visa vad klubbmärket och flaggan står för. De bryr sig om klubben mer än på ett sportsligt plan och värnar hela tiden om dess bästa, att riktlinjer och ramar följs och respekteras. Värt att tillägga är att de kommer att spela i och leda Assyriska för kaffepengar i lön.

Assyriska och Bobil vill även uppmana fansen att hålla utkik - fler spelare är nämligen på ingång. Med det hälsar vi David och Andreas välkomna tillbaka till sitt landslag!

ENGLISH: Assyriska signs David Durmaz and Andreas Haddad, two sons of Assyria returning to their national team to lead the way.


Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩