Årsmötesrapport: Nyvald styrelse

Delar av den nyvalda styrelsen.

Delar av den nyvalda styrelsen. · Foto: Redaktionen

Ännu ett verksamhetsår har passerat och det var nu dags att sedvanligt och stadgeenligt hålla ett årsmöte för klubben. Under årsmötet valdes en ny styrelse och verksamheten diskuterades bland medlemmarna, som fick möjligheten att dels ställa frågor om det gågna året men också att ge tips och ideer för framtiden.


Årsmötet beslutade att välja följande personer till styrelsen:

Ordförande: Johnny Minasson


Ledamöter: Tairit Malkey, Denho Izar, Frida Saado, David Durmaz, Hulya Gursac, Enlil Minas, Sabri Oyal och Bobil Minasson.


Revisorer: Andreas Demir och Nail Barqasho 


Valberedning: Robil Haidari, Sargon Kerimo, Besim Kavakcioglu, Daniel Danial och Aydin Aho. 

Assyriskas nya ordförande ger följande kommentarer efter att ha blivit nyvald: 


- Jag är väldigt stolt och glad över att ha fått förtroendet att få leda Assyriska FF tillsammans med en bra styrelse. Jag vill först och främst tacka avgående styrelse för deras engagemang och för det slit de lagt ner under åren. Vi ska se till att förvalta förtroendet vi fått på allra bästa sätt, säger nyvalda ordförande Johnny Minasson.

- Assyriska fotbollsföreningen är ingenting utan sina medlemmar och supportrar. Jag kommer fortfarande vara samma vanliga person som tillsammans med Zelge fans hejar fram och stöttar vårt lag. Men jag är samtidigt ödmjuk inför uppgiften att axla ledarrollen för att ge det bästa tillbaka till varje supporter och medlem, fortsätter Johnny Minasson. 

- Assyriska FF är vårt landslag. Vi är Södertäljes lag. Men vi är samtidigt en klubb för hela Sverige och jag kommer göra mitt allra bästa för att samla stöd och supportrar från hela landet, avslutar Johnny Minasson

En längre intervju och presentation av styrelsen kommer inom kort att publiceras på hemsidan. 

Styrelsen har på sitt första styrelsemöte utsett Delmon Haffo till ny presstalesperson/pressekreterare för Assyriska Fotbollsföreningen. Delmon har tidigare erfarenhet av att arbete med kommunikation, mediahantering och pressfrågor inom både politiken och inom föreningslivet. Uppdraget innebär att samtliga mediala kontakter och intervjuförfrågningar kommer att ske via honom. Därutöver kommer Delmon Haffo att ansvara för klubbens externa kommunikation. Uppdraget kommer Haffo att utföra helt ideellt. Nedan finns kontaktuppgifter vid frågor som rör press/media och klubbens kommunikation. 


Assyriskas digitala kommunikation och sociala medier kommer att vara en viktig prioritet för styrelsen. Klubben söker därför intresserade medlemmar som brinner för klubben och som kan tänka sig att ingå i Assyriskas redaktion. Är du intresserad, skicka ett mail till haffo.delmon@gmail.se. 


Presskontakt för Assyriska FF:

Delmon Haffo

Presstalesperson

Tel: 0707 306 033

E-post: haffo.delmon@gmail.com

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩