Matchreferat: Sandvikens IF - Assyriska FF (1-1)

Assyriska fortsätter vinna poäng, denna gång på bortaplan mot Sandvikens IF. Matchen slutar 1-1 och i protokollet kan vi notera ett Assyriska med 5 matcher som obesegrade. Att matchen slutar 1-1 efter ett sent kvitteringsmål från Sandvikens IF är naturligtvis snöpligt, men sett till matchbilden kanske inte helt orättvist.

Assyriskas assisterande tränare Magnus Österberg ger följande kommentar:

- Vi tycker inte att vi gör en bra första halvlek. Väldigt mycket av det vi pratar om gjorde vi inte bra i första halvlek. Men sedan får vi ändå ett 1?0-mål och det känns ju lite bättre.

- Vi är slarviga och det blir till slut en kvittering, och det är trist att säga det, men jag kan inte säga att det är jätteorättvist sett över hela matchen. Vi gör ingen bra match sett över 90 minuter.

Första målet kom i den 35:e matchminuten och ännu en gång är det Kevin Krans som står för målet. Det är efter ett fint anfall av Assyriska där Daniel Stensson provar skott några meter utanför straffområdet. Sandvikens målvakt räddar skottet till retur och där finns Kevin Krans som enkelt kan sätta dit 0-1 till Assyriska.

I andra halvlek kommer Assyriska igång med ett lugnare passningsspel och håller i bollen på ett lugnt och kontrollerat sätt. Man skapar flera bra målchanser och det är inte långt ifrån att Assyriska lyckas punktera matchen i den 70:e matchminuten.

Men istället är det Sandviken, som efter ett inlägg i den 81:a matchminuten och en skarv vidare till Marcus Hägg, som lyckas sätta dit kvitteringsmålet och även slutresultatet 1-1.

Matchfakta

Sandvikens IF - Assyriska FF 1-1 (0-1)

Mål: 0?1 (35) Kevin Krans, 1-1 (81) Marcus Hägg.

Publik: 1023.

Assyriskas nästa match spelas hemma på Södertälje Fotbollsarena den 11 juni kl 16:00 mot Team TG FF.

Skribent:Redaktionen