Assyriska FF, Erik Acar och Magnus Österberg går skilda vägar

- Jag har varit nöjd med Erik och Magnus jobb i år. Vårt mål var att säkra kontraktet, vilket nåddes utan större problem. Samtidigt har det varit jobbigt för Erik att pendla dagligen 22 mil från Västerås till Södertälje, säger Assyriskas sportchef Bobil Minasson.

Magnus Österberg ger följande kommentar:

- Det har varit en speciell säsong på många plan med jättestor spelaromsättning som alltid kräver tid. Det har varit ett lärorikt år på flera fronter och jag är tacksam för att jag har fått jobba i föreningen. Jag har gjort mitt yttersta till den sista dagen och jag vill önska Assyriska FF och alla inblandade ett stort lycka till i framtiden.

Detta är ett beslut som tagits för ett par veckor sedan och igår gjorde Erik Acar och Magnus Österberg sin sista träning med laget.   


- Jag vill tacka Erik och Magnus för deras insatser under året. Nu vill vi blicka framåt och påbörja bygget inför nästa år, avslutar Assyriskas sportchef Bobil Minasson.

Tillfälligt kliver Andreas Haddad som under året varit spelare men också assisterande tränare och tränar laget säsongen ut.


Presskontakt:

Delmon Haffo

Klubbchef Assyriska FF

Tel. 0707 306 033

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩