Assyriskatalang född 2003 till provspel i Premier League

- Det känns såklart roligt, man kan inte riktigt beskriva känslan. Att man ska få testa på att spela med ett lag som spelar i Premier League är för mig ett jättestort steg och jag är verkligen glad och tacksam för möjligheten, säger en förhoppningsfull Antonio Elias. 



- Mycket av detta är tack vare mina ledare och tränare i Assyriska. Lahdo Sharro har varit min tränare sedan jag var tre år gammal och följt med hela tiden. Sedan har jag nu på slutet haft Lasse Pihl som tränare som jag också vill tacka. Båda dessa och många fler har varit med mig i min utveckling och det är jag tacksam för, avslutar Antonio Elias.

Antonio Elias började spela med Assyriska redan när han var tre år gammal. Idag har han spelat i klubben i 11 år och får nu chansen att provträna med ett lag i den engelska högsta ligan.


- Det är självklart fantastiskt att ungdomsspelare i Assyriskas får den här chansen. Antonio förtjänar den här möjligheten och från klubben sida vill vi önska honom varmt lycka till, säger Assyriskas klubbchef Delmon Haffo.
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩