Assyriska FF gör klart med mittfältsmotorn Sal Jobarteh

Varmt välkommen till Assyriska FF. Hur känns det?

Det känns jättebra. Assyriska är ett intressant lag och det känns som att det blir bättre och bättre för varje dag som går.


Du kommer från Nyköping, hur mycket vet du om Assyriska FF?

Jag har följt Assyriska länge, sedan tiden i Superettan och det är framförallt ett lag som vill mycket och som har goda förutsättningar. Assyriska är en kanonklubb och det kommer bli ett riktigt bra år.  


Alagie Sosseh är din brorsa, hur känns det att spela tillsammans?

Absolut, nej men det är bara plus, det känns riktigt bra. Vi har tränat ihop och spelat två träningsmatcher nu och det fungerar bra.


Vad tror du att du kan bidra med i laget?

Lite gott och blandat. Jag gillar att ha boll, styra spelet och pratar gärna mycket för att styra. Jag är tydlig med vad jag vill och är en lagspelare.


Vad är målsättningen i år?

Vi går ut för att vinna varje match. Min bedömning är att om vi fortsätter i den här takten så kommer vi att vara ett topplag i division ett denna säsong. Men självklart krävs det extremt hårt arbete. Det är alltid lätt att prata. Men vi ska göra allt vi kan.


Hur trivs du i klubben?

Jag trivs jättebra. Det är ett fantastiskt gäng och riktigt bra spelare. Assyriska är som sagt en kanonklubb och jag trivs otroligt bra.  


Assyriskas sportchef Bobil Minasson ger följande kommentar:

Sal är en bolltrygg och kreativ centralfältare som varit aktuell för AFF tidigare som vi inte har lyckats värva av olika anledningar. Han är en färdig spelare som går in och höjer oss både på träning och match.


Mediakontakt:

Delmon Haffo

Klubbchef Assyriska FF

Tel: 0707 306 033

E-post: delmon.haffo@assyriska.se

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩