Inför: träningsmatch Nyköping BIS - Assyriska FF

Efter förra helgens storseger mot Syrianska Örebro så har truppen ändrat inrikting från en vanlig försäsongsträning till fokus mot seriespelet. Träningsveckan har innehållit teambuiding i form av teori i klubblokalen men även i fysisk form när laget var på badhus och simmade. Veckan har även innehållit tävlingsmoment i form av vinnarspel där man försöker pränta in ordet "seger" i varje spelare. Skadeläget börjar så smått att ljusna för Assyriska och en del spelare har återgått till kollektiv träning. 


Söndagens match blir ett intressant test mot ett Nyköping som förväntas tillhöra topp 5 denna säsong. Laget har spelat fyra matcher hittills och det har varit nästan uteslutande mot andra seriekonkurrenter. Två ovgjorda matcher mot Sollentuna och Sandviken, en seger mot Akropolis och en förlust mot IK Brage som vann norrettan ifjol. Under 2017 var Bissarna likt inför detta år, en av favoriterna att slåss i toppen, men hade en fruktansvärd vårsäsong där man trillade ner under nedflyttningsstrecket. Efter uppehållet bytte man tränare och man gjorde en superhöst och slutade till slut på en fjärde plats.


Assyriska har hunnit spela fler matcher, där resultaten blivit fyra segrar, två oavgjorda och en förlust. Segrarna har kommit mot Södertälje FK, Huddinge, Karlslund och Syrianska Örebro, förlusten kom mot Akropolis och oavgjort slutade matcherna mot Djurgården och Enskede. Man har testat många nya spelare under försäsongen men från söndagens match är tanken att man ska jobba med de spelarna som finns att tillgå i truppen och slipa på de tekniska detaljerna. 


Matchen sänds live på lt.se

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩