Assyriska letar form mot IFK Stocksund

Kyle Konwea spanar efter David Strömgren som är i full språng mot IFK Stocksund.  [FOTO: Morris Esa]

Kyle Konwea spanar efter David Strömgren som är i full språng mot IFK Stocksund. [FOTO: Morris Esa]

Bli medlem i Club 1974 för 165 kr/mån genom autogiro. Säsongskort ingår i år.

För första gången startade trion Kyle Konwea, David Strömgren och Admir Catovic i Assyriskas centrallinje. Det lovade gott inför matchen om det skulle visa sig att samtliga tre fått upp matchtempot. Tillbaka var även Nemrud Awrohum och Essel Sampson.

Första halvleken var händelsefattig med väldigt få målchanser och där Assyriska var det lag som hade mest bollinnehav och försökte rulla boll. Med lite bättre flyt hade också Assyriska kunnat ta ledningen vid minst två tillfällen, ett då David Yarar sköt strax över mål och det andra tillfället kunde domaren ha blåst straff för Assyriska. Halvleken slutade mållöst med ett övertag för hemmalaget.

Till andra halvlek blev det tre byten direkt för Assyriska, ut gick Konwea, Catovic och Januskiewic och in kom Singh, Sampson och Junior. Skulle det stärka Assyriskas övertag? Det såg inte alls ut som det i inledningen av andra halvlek, då Stocksund började starkt och var bara en hårsmån från att bryta dödläget.

Assyriska spelade upp sig i slutet på matchen men lyckades tyvärr inte göra något mål. På övertid hade både Sampson och Strömgren tunga skott som var värda ett bättre öde, även Junior lyckades tråckla sig igenom utan att hitta nätmaskorna och matceh slutade mållöst.

Tyvärr präglades återigen matchbilden av alldeles för många enkla misstag av hemmalaget. Seriestarten närmar sig med stormsteg och Assyriskas centrala linje behöver komma upp i matchtempo och hitta formen. 

Startelvan:
21. Kevin Dyplin (mv)
88. Kyle Konwea (45)
22. Nemrud Awrohum (82)
2. Mamadouba Diaby
12. David Yarar (75)
11. David Strömgren
10. Ramez Matti
8. Lukas Kopka (35)
6. Aleksander Januskiewics (45)
14. Admir Catovic (45)
19. Michael Kargbo


Avbytare:
85. Jesper Edin (mv)
5. Lukas Johansson (82)
20. Alekh Singh (45)
4. Essel Sampson (45)
7. Junior Kamana Wa Kamana (45)
9. Wesley Ntshangase (35)
25. Patryk Krzysztof Brzeski (75)
15. Tobil Kerimo
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩