Leete: Jag måste verkligen berömma spelarna!

En lycklig Leete tackar av fansen efter matchen.  [FOTO: Emanuel Barmasi]

En lycklig Leete tackar av fansen efter matchen. [FOTO: Emanuel Barmasi]

Nicholas Leete

Du har fått hoppa in i tränarrollen för herrlaget väldigt hastigt och börjar direkt med en vinst, hur känns det?
- Superbra! Jag är jätteglad för grabbarna, fansen och hela klubben. De har väntat länge på en vinst. Senast Assyriska vann var väl förra året så nu var det verkligen dags. Jag måste verkligen berömma spelarna. Vi har endast haft två träningspass på oss och då har vi hunnit ändra spelsystem, de har varit positiva och jobbat på riktigt riktigt hårt.

Vad tycker du om dagens match?
- Det känns som om vi borde ha fått in tre eller fyra mål första halvlek. Jag måste vara ärlig och säga att grabbarna har varit lite rostiga i avsluten så vi har jobbat väldigt mycket på anfallsspelet och just avslut och det är kanske därför vi skapar jättemånga målchanser idag. Vi lyckades komma till tre-mot-två-situationer flertal gånger men skärpan saknades. Men vi får in tillräckligt många baljor för att kamma hem tre poäng.

Är det någonting annat förutom att skapa målchanser som du är nöjd med?
- Inställningen. Jag kände på spelarna innan matchen att alla var glada och på spelhumör. Människor runt omkring laget har varit väldigt positiva också. Det kändes på förhand att vi skulle vinna men jag vill inte ta ut något i förskott.

Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩