Leete: Vi kommer behöva kriga för seger!

Suma Abu Bakarr var avstängd senast mot Tyresö FF, på söndag är han tillbaka. [FOTO: Morris Esa]

Suma Abu Bakarr var avstängd senast mot Tyresö FF, på söndag är han tillbaka. [FOTO: Morris Esa] · Foto: Redaktionen

10 dagar har gått sedan du tillträdde som tillfällig tränare, hur har träningarna varit efter segern mot Tyresö FF?

- Stämningen i truppen är superbra, vi tränar fortfarande på det nya spelsystemet som vi införde ganska hastigt och nu försöker vi att finslipa på det. Denna vecka har det varit lite rörigt med röda dagar och cupmatchen som vi spelade borta mot just Värmbols FC. Vi spelade med vårt U-19 lag tillsammans med tre A-lagsspelare mot deras A-lag och förlorade med 2-1, men vi vann mycket boll och spelade bra på gräs. 

 

Hur har omklädningsrummet tagit emot dig sedan din ankomst?

 - Jättebra, vi trivs och har roligt med varandra. Man måste gilla det man gör och det har jag inte sett i A-laget tills nu. Det är givetvis jobbigt när man förlorar matcher, men nu lyckades vi bryta den negativa trenden.

 

Hur ser skadeläget ut i truppen?

- Roberto Varto skadade sitt bakre lår, Abu Bakarr Suma är tillbaka från avstängning och David Yarar har en match kvar att avtjäna från sin avstängning tills han blir spelklar igen.

 

Ni mötte Värmbols FC i onsdags men förlorade med 2-1, vad fick du för intryck av dem?

- Det är ett fysiskt, löpvilligt lag. Vi kommer inte få någonting gratis av dem, jag tror att alla lag som kommer att möta dem i år kommer att ha svårigheter att bryta ner deras försvar. De har en mittback som jag tyckte var väldigt bra. Det blir ingen lätt uppgift och vi kommer behöva kriga på för att vinna. Jag föredrar att fokusera på vad vi ska göra och inte så mycket på vad Värmbols FC gör. Jag förväntar mig ett högt tempo i matchen och vi är redo.

 

Slutligen, har du ett meddelande till fansen?

- Försök att tänka positivt, jag vet att man är negativt inställd till klubben med tanke på de tidigare årens resultat. Jag ser dock en positiv trend och möjligheten att växa igen. Försöka stödja klubben, styrelsen, spelarna och ledarna genom att komma till matcherna. Det är fansen som är Assyriska och så har det varit i alla år. Ge inte upp hoppet att laget kan ta sig tillbaka till finrummet. Med de som styr klubben just nu ser jag potentialen i att vi kan ta oss tillbaka där vi tillhör. Vi kommer göra vårt bästa för att vinna fansens förtroende genom att spela den fotbollen de vill se. Kom på söndag för att stödja laget.

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩