Tillbaka i träning

Kapten Nemrut Awrohum ledde sina mannar i den lätta uppvärmningen på nylagda konstgräset på Södertälje Fotbollsarena.  [FOTO: Redaktionen]

Kapten Nemrut Awrohum ledde sina mannar i den lätta uppvärmningen på nylagda konstgräset på Södertälje Fotbollsarena. [FOTO: Redaktionen]

Spelarna välkomnades hem av en uppfräschad arena. Det var nytt konstgräs, nya säten och en helt ny resultattavla. Solen sken och spelarna verkade vara glada över att vara tillbaka på sin hemmaplan, det var ändå sex veckor sedan som man sist tränade eller spelade match här.

Det var lätt träning på schemat och sedan hade huvudtränaren Martin Augar förberett ett möte där spelarna fick reflektera över vad de lyckades bäst med under försäsongen och vad de tillsammans behövde utveckla. Gruppen var överens om att karaktären i laget var det starkaste - det som man dock behövde utveckla var hur laget startade sina matcher.

Spelarna visade delaktighet och förståelse över vad som krävs för att fortsätta strida i toppen. Trots att Assyriska avslutade vårsäsongen mycket starkt är känslan, efter mötet, att det som kommer nu kommer att vara bättre än det som varit. Det tråkiga med gårdagen var att det var nästan halva truppen som saknades, dock kommer de som inte var med igår få exakt samma genomgång innan matchen mot Huddinge.

Nu ökar vi takten Assyriska!
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩