Awrohum: Vi måste vara påkopplade från första minuten

Nemrud Awrohum vill ha med sig krigarmentaliteten från Tyresömatchen. Det kommer att behövas mot Värmbols FC i nästa omgång. [FOTO: Morris Esa]

Nemrud Awrohum vill ha med sig krigarmentaliteten från Tyresömatchen. Det kommer att behövas mot Värmbols FC i nästa omgång. [FOTO: Morris Esa]

Hur är känslan efter oavgjort mot Tyresö?
- Den spontana känslan är besvikelse. På förhand är vi ju favoriter och vi ska ju kunna ta en trepoängare, speciellt på hemmaplan. Det känns som att vi underskattar dem lite, vi går in nonchalant i första halvlek och vi blir straffade med 0-1. I andra halvlek jobbar vi upp oss någorlunda, det är inte riktigt så bra som vi kan spela men det är bättre än i första halvlek. Jag tycker att vi inte var bra i jobbet utan boll.

Vad tar du med dig från den här matchen då?
- Att vi krigar. Om inte spelet stämmer så får man lägga in något annat och det är viljan. Så det tar jag med mig, inställningen. Även andra halvlek där vi reser oss och börjar spela bättre.

Nästa match är borta mot Värmbols FC, hur går tankarna där?
- Det kommer att bli en tuff match där vi måste fortsätta kriga för att få med oss poäng. Där måste vi se till att vara påkopplade från första minuten annars kommer vi att bli straffade där med.

Skribent:Ashur Ibrahim
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩