Viktigt att behålla fokus

Antonio Yakoub gjorde två mål senast laget spelade på Östertälje IP - då var han med och vände matchen mot Arameisk-Syrianska.  Är han på samma spelhumör idag mot SFK?  [FOTO: Morris Esa]

Antonio Yakoub gjorde två mål senast laget spelade på Östertälje IP - då var han med och vände matchen mot Arameisk-Syrianska. Är han på samma spelhumör idag mot SFK? [FOTO: Morris Esa] · Foto: Morris Esa

Assyriska har inte vunnit någon match de senaste två omgångarna, man föll borta mot Motala för två veckor sen och förra helgen spelade man oavgjort hemma mot serieledarna IFK Haninge. Laget har siktet på andraplatsen och det kommer inte att bli en lätt match i derbyt mot SFK. Det gäller att hålla huvudet kallt och sätta sina chanser. Vi får inte ta ut något i förskott.

Södertälje FK ska inte underskattas även om de haft en riktigt tuff säsong och är seriens absoluta jumbo med endast 8 inspelade poäng på 21 omgångar. Enda segern kom hemma mot AFK Linköping, då vann SFK med hela 4-0. Sen har man spelat 5 oavgjorda mot bland andra topplag som Motala och Enskede. I årets DM har det gått desto bättre, här har laget nått finalen som kommer att spelas mot Nyköping Bis i början på oktober.

Assyriska behöver allt stöd i dagens match och vi hoppas att publiken är på plats och stöttar laget i toppstriden, endast fem matcher återstår och en seger idag ger laget en andra plats i serien. Matchen spelas på Östertälje IP idag 15 september kl 15:00. Väl mött!

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩