Assyriska tog farväl av sin Paul

På grund av rådande omständigheter och restriktioner i spåren av Corona insåg styrlesen tidigt att man som lag inte skulle få närvara vid Paul Eichoues begravning som kommer att äga rum nu på torsdag 2 april. Därför bad man S:t Jakob om en speciell minnesbön enbart för laget idag kl 13:00, samma tid som laget skulle spela träningsmatch mot FOC Farsta.

S:t Jakob öppnade sin famn och tog emot laget och fader Barqasho höll ett kort minnestal och en bön för Paul. Fader Barqasho uppmanade och bad våra ungdomar att vara mer försiktiga i trafiken. "Vi har inte råd att förlora våra ungdomar som är vår framtid", mässade fader Barqasho. Vi tackar S:t Jakob och fader Barqasho från djupet av vårt hjärta.

Efter kyrkan samlades hela laget med spelare och ledare, styrelsen och redaktionen för att tillsammans samla tankarna, minnas Paul och äta en måltid till Pauls minne. Vi är alla eniga om en sak, vi kommer aldrig glömma Paul. Han kommer för alltid finnas i våra hjärtan. Vår tankar och böner går till hans familj och nära vänner, vi ber om styrka för dem i denna svåra stund.

Vi får heller inte glömma Amadeus Sliwo, Pauls vän, som fortfarande ligger på sjukhus. Våra tankar går också till honom och hans familj. Må Gud stärka er och må er son återhämta sig så snart som möjligt.

Vila i frid Paul, Gud väsigne dig.

Styrelsen, Assyriska FF
Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩