Speciell avslutning under särskilda förutsättningar

Emilia Tasci, Iljam Özmen och Ornina Abdelki blev årets Telgestipendiater. På herrsidan prisades Adi Tahirovic, Nahir Saliba och Antonio Yakoub.  [FOTO: Redaktionen]

Emilia Tasci, Iljam Özmen och Ornina Abdelki blev årets Telgestipendiater. På herrsidan prisades Adi Tahirovic, Nahir Saliba och Antonio Yakoub. [FOTO: Redaktionen]

Efter middagen, som hölls på O'Learys i Heron City, och tacktalen delades några utmärkelser ut. I år var även speciellt ur den aspekten att även Telgestipendiet delades ut samtidigt som A-lagets avslutning, eftersom av den prisutdelningen blev försenad. Varje år brukar Telgestipendiet delas ut till den pojk- och flickspelare som utmärkt sig, men i år hade två flickor utmärkt sig så mycket så att föreningen bestämde sig för att dela ut hederspriset till tre spelare.

På flicksidan prisades Ornina Abdelki -06 och Emilia Tasci -05. Och på pojksidan gick priset till Iljam Özmen -04. Alla tre har ett utmärkt år bakom sig och vi önskar dem stort lycka till i framtiden, både på plan och i skolan som i livet. Alla motiveringar finns på våra sociala medier.

Hela A-lagstruppen, spelare och ledare, har gjort en kanonsäsong som kröntes med en serieseger och direkt uppflyttning till Ettan. Tre spelare skulle dock få speciella utmärkelser:

Årets spelare, Nahir Saliba: Målvakten som var en levande vägg och räddade oss under många matcher.

Årets lagkamrat, Adi Tahirovic: Adi har varit ett ständig stöd på plan och i omklädningsrummet med sin posivitet och höga laganda.

Årets mest värdefulla spelare, Antonio Yakoub: Har avgjort många matcher med sina mål och assist. Utsedd av Sportbladet till den bästa talangen i samtliga divison 2 serier.

Efter denna kväll såg många fram emot att få sätta igång med sin träning 4 januari, men fick beskedet
att samtliga träningar ställs in fram t o m 24 januari 2021.

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩