Dimitry Zhuravlev förstärker mittfältet

Foto: Ninous Touma

Innan transferfönstret stängde förra veckan fanns det fortfarande möjlighet att knytta till sig spelare och det nyttjades av föreningen genom att skriva med nygamle mittfältaren Dimitry ”Dimi” Zhuravlev och det säsongen ut.

Dimitry som spelade med Assyriska en halvsäsong under senaste sessionen i Ettan 2021 minns vi med goda minnen. Han är en mångsidig spelare, som spelar på mittfältet men som i stort sätt kan spela på alla andra positioner på planen (målvakts-posten skippar han gärna vill han meddela). Teknisk, bollbegåvad och så klart med mer rutin efter några år spel i div 1.

Välkommen Dimitry. Hur känns det att vara tillbaka i Assyriska .

- Tack så mycket, det känns jättebra att vara tillbaka. Jag är tacksam för förtroendet och möjligheten att ansluta till klubben igen.

Du har tränat och spelat några träningsmatcher med laget. Vad är din uppfattning om truppen?

- Det känns mycket bra inför säsongen.  Vi har tränat bra, och gjorde några bra insatser på förstasäsongen. Det finns alltid saker att förbättra men överlag så ser det mycket positivt ut.

Hur känns lagets sammansvetsning?

- Stämningen och lagandan är på topp och vi är redo för säsongen. Den här säsongen kommer vara mycket spännande på många sätt inte minst i och med att föreningen fyller 50 år.

Välkommen Dimi igen till föreningen.

Kuriosa:

Dimi är en språkbegåvning utanför fotbollen. Han behärskar 6 olika språk. Vill ni veta vilka det är? Dimi hälsa att det går bra att fråga honom personligen om svaret på 6 olika språk. Mystiken har ibland inga gränser.

Skribent:Ninous Touma
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩