Hårt arbetande mittfältare klar för Assyriska

Foto: Caroline Khamo

Assyriska väljer att förstärka truppen ytterligare inför säsongen. In kommer hårt arbetande mittfältaren Isak Bråholm, senast från Oskarshamns AIK och med lång erfarenheten från spel i ettan. 


Du har provspelat med laget ett tag, hur känns det att allting nu är klart?

- Det känns skönt att allting är klart nu så nu är det bara att köra. Jag har hunnit bekanta mig med klubben och tycker att det finns en vinnarkultur och hunger i laget och klubben som känns inspirerande. Jag tror att jag kommer passa bra in i lagets identitet och spelsätt. Det är också roligt att komma till en klubb där det är många som bryr sig och är engagerade i laget världen över.


Berätta lite om din fotbollsbakgrund!

- Jag började spela i ett lokalt lag i Uppsala innan jag gick till Sirius akademi för att sedan gå hela vägen upp i A-laget i Sirius. Där gjorde jag sju matcher i Allsvenskan. Jag har också varit i Luleå när dom var i ettan, Sandviken och senast Oskarshamn och har över 100 matcher i ettan. 


Hur är du som fotbollsspelare?

- Jag är en spelare som gillar att vara med i build up och även vara med och avsluta anfallen i sista tredjedelen. Jag är en teknisk spelare som är bra på små ytor, passningsspelet och även 1 mot 1. Jag gillar att spela som 6a, 8a, 10a och vänsterytter.


Vad är målen inför säsongen?

- Jag hoppas att vi som lag kan ta oss så högt upp i tabellen som det går. Det är en jämn serie som är svår att förutse på förhand så allt kan hända. 


Vad tror du om premiären mot Piteå IF?

- Jag har haft tränaren i Piteå tidigare och vet att de är ett moget lag som är bra i de flesta delar av spelet. De jobbar hårt för varandra och kommer bli en bra motståndare för oss att se hur vi ligger till. 


Tack Isak och välkommen till Assyriska!

Skribent:Christian Hanna
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩