Han är framme efter månader av frustration

Aladje har äntligen tagit på sig tröjan

Aladje har äntligen tagit på sig tröjan · Foto: Caroline Khamo

Att hemmabyråkrati och andra myndighetskontakter kan vara påfrestande och utmana tålamodet är inget nytt, men ibland är det ännu värre för svenska utlandsmyndigheter.

Aladje N'Djai har tillsammans med klubben kämpat i fyra månader för att komma hit. Efter sin tid på Cypern har Aladje velat komma till Assyriska, och nu är han äntligen här. Med sina 197 cm syns han väl, och trots att han inte är i toppform har han redan visat prov på sina imponerande kvaliteter.

Den Guinea Bissau-födde Aladje spelar antingen som mittback eller defensiv mittfältare. Den 24-årige spelaren har redan anpassat sig otroligt bra och den goda gemenskapen som han hade hört om inom truppen har visat sig vara en verklighet som ger många fördelar.

Välkommen Aladje! Vad har du för mål med fotbollen och livet?
- Mitt mål är att spela på så hög nivå som möjligt och gärna en dag representera mitt landslag. Jag ser fram emot att Assyriska ska bli en resa som gynnar både klubben och mig. Det är svårt att inte redan nu känna en viss förälskelse för Assyriska FF. Familj kommer när det kommer, men självklart vill jag bilda familj och skapa ett liv runt det.

Assyriska FF välkomnar den "väldige" Aladje och ser fram emot stora triumfer tillsammans.

Kuriosa:
Medan många uppmärksammar Aladje för sin längd (197 cm) vill han bara informera att han är "normalt" lång inom sin stam. De flesta är längre eller betydligt längre än honom.

Skribent:Ninous Toma
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩