Hugo Fernandez klar för Assyriska FF

Klubbens ambition lockade Fernandez hit. [Foto: Redaktionen]

Klubbens ambition lockade Fernandez hit. [Foto: Redaktionen] · Foto: Redaktionen

Närmast kommer Hugo Fernandez från grannarna Arameiska-Syrianska men har även spelat seniorfotboll i Karlberg BK som i år väntas slåss om en topplacering. Innan dess har Fernandez fotbollsuppfostran skett i Stockholmsregionen där han spelade med Hammarby, Vasalund och Djurgården. Så man kan lugnt påstå att Hugo varit med om det mesta i denna region. Hugo Fernandez har redan visat lite vad han kan bidra med till laget men sparar det bästa till säsongsstarten.

Beskriv dina bästa sidor som spelare och vilken position föredrar du helst ?
- Jag är en snabb offensiv spelare som trivs bäst på högerkanten när jag får skära in i banan. Jag är bra i en-mot-en situationer samt farlig i djupled. Helt enkelt en anfallsglad ytter.

Vad är dina målsättningar för i år?
- Mina målsättningar för i år är framförallt att ta steget upp igen, jag tror varenda spelare i laget känner så. För egen del vill jag hjälpa laget med mycket poäng och utvecklas i takt med prestationerna.

Varför blev det just Assyriska FF?
- Motivation helt enkelt, att skriva på för Assyriska FF när jag fick höra vilka höga ambitioner och målsättningar klubben har för kommande år blev enkelt. Klubbens ambitioner matchar mina egna.

Vad tycker du om truppen hittills?
- Individuellt har vi en väldigt spelskicklig trupp, det är många nya ansikten för allihopa så det gäller för oss att spela ihop oss så snabbt det bara går och titta uppåt redan från start.

Vilken/vilka spelare har imponerat mest på dig ?
- Marre (Martin Stigemalm) och King har varit vassa sedan jag klev in i laget om jag måste välja.

Nämn något du inte kan leva utan?

- Fotboll i alla former.

Vad tror du om årets serie?
- Jag tror att den kommer bli tuff, det är många starka lag förutom Assyriska som kommer kriga om första platsen.

Hugo Fernandez passar även på att meddela fansen att stötta laget på och utanför plan. Assyriska FF förtjänar mer än division 2. Klubben välkomnar Hugo Fernandez till klubben och önskar honom all lycka under säsongen. Vi hoppas få se några magiska mål signerade vänsterfoten.

Skribent:Mrad Barsom
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩