Martin Stigemalm klar för Assyriska FF

Martin Stigemalm har höga ambitioner för säsongen [FOTO: redaktionen]

Martin Stigemalm har höga ambitioner för säsongen [FOTO: redaktionen] · Foto: Redaktionen

Assyriska FF kan nu presentera nästa pusselbit till lagbygget för kommande säsong. Den 22- årige vänsterbacken Martin Stigemalm ansluter sig till truppen.  “Jag hoppas bidra till lagets framgång som ska resultera till ett avancemang”, säger Stigemalm. 

Välkommen till Assyriska, hur känns det att vara här?

- Tack så mycket! Det känns väldigt bra att äntligen ha landat i Assyriska. 

Som ung fostrades Stigemalm i Hammarby IF men han har även tillbringat några år i ungdomsleden i Syrianska FC. Därefter har han hunnit med en kort sejour i Sollentuna FK, Newroz FC och senast Arameisk- Syrianska i division 2. Som spelare kan han beskrivas som en lite mer modern ytterback.

- Jag är en hårt arbetande vänsterback med tidigare erfarenheter som mittfältare. Jag är lite som en box till box spelare som tar jobbet och har en fin speluppfattning med fina fötter.

Assyriska har hunnit spela några matcher på försäsongen. Mest fokus har varit att vässa på lagets fysiska form och successivt bygga ett tydligt spel. Stigemalm berättar om känslan inom laget och målsättningarna för i år. 

- Det känns bra, många härliga karaktärer och duktiga fotbollsspelare i gruppen. Vi är nu fysiskt redo för säsongen så det är bara de sista pusselbitarna som ska falla på plats: att spela ihop oss som lag helt enkelt. Mina målsättningar är alltid likadana, att vara den bästa versionen av mig själv, stå för poäng och på så sätt bidra till lagets framgång som i slutändan resulterar till ett avancemang till division 1.

Är det någon specifik spelare som imponerat på dig i laget? 

- Haha oj svår fråga, det finns flera spelare som har stuckit ut. Men om jag måste välja någon så är det Cihan (Gavgacioglu). 

Meddelande till supportrarna?

- Vi behöver ert stöd både på och utanför planen. Tillsammans ska vi ta Assyriska tillbaka till elitfotbollen, där klubben hör hemma!

Vi tackar Martin Stigemalm för pratstunden och önskar honom lycka till med laget!

Skribent:Christian Hanna
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩