Nu hyllar vi hjältarna

Knappt en månad efter seriesegern hyllas A-laget för sin prestation med en gratis fest där alla supportrar och samarbetspartners bjuds in.  Det blir samtidigt en chans för alla våra unga fotbollsspelare att träffa sina idoler, ta en selfie och få en autograf. Missa inte detta fredag 17 november i Assyriska Kulturhuset.

Festligheterna kommer att delas i två delar. Redan 17:30 samlas ungdomslagen upp till 15 år för att hinna umgås och äta lite snacks innan A-laget kommer till lokalen och tar upp lagen för medaljutdelning och foto.

Det kommer finnas mat och dryck till försäljning. Säkra dina julklappar till de yngre då Assyriska kommer att ha både hoodies och matchtröjor på plats till försäljning. Det kommer även lottas ut signerad matchtröja och en splitterny Xbox på plats.

Från 21:00 är alla supportrar och samarbetspartners välkomna att festa loss med laget. Josef Cacan och Sargon Gauro kommer stå på scenen och underhålla oss. Alkoholhaltiga drycker till maten kommer finnas till försäljning fr o m kl 21:00.

Kom och dela glädjen med oss!

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩