OfficeCloud vill se Assyriska i Superettan

OfficeClouds vd Kristian Djokic hoppas på ett låmgt och givande samarbete

OfficeClouds vd Kristian Djokic hoppas på ett låmgt och givande samarbete · Foto: OfficeCloud

Vi är glada att presentera vårt samarbete med OfficeCloud, ett företag som har blivit en av de ledande aktörerna inom företagskommunikation. Deras expertis och innovativa tjänster kommer att hjälpa våra andra samarbetspartners att växa med kvalité. Redaktionen fick en kort pratstund med Kristian Djokic som är vd på OfficeCloud.

Under det senaste året har OfficeCloud växt med imponerande 350 %, vilket visar företagets förmåga att anpassa sig till marknadens behov och erbjuda högkvalitativa tjänster. De är nu rikstäckande och kan betjäna företag över hela landet. Vd Kristian Djokic förklarar varför man ska välja OfficeCloud.

- Vi är mer än bara en leverantör, vi är en partner som hjälper ditt företag att växa och lyckas. våra lösningar är skräddarsydda efter era behov och vår personal ger personlig service för att säkerställa att ni får de bästa lösningarna, berättar Djokic.

Han pratar om olika tjänster som t ex företagstelefoni, växeltjänster, körjournaler, copy/print och mobila arbetsordrar som hans företag kan erbjuda över hela landet eftersom de samarbetar med de ledande operatörerna i branschen. Hur kunde Malmöbaserade OfficeCloud vara intresserade av ett samarbete med Södertäljeklubben?

- Vi är ett spännande företag på frammarsch och så känner vi att Assyriska FF också identifierar sig som. De firar 50 år i år och har visat genom åren hur starkt och fint varumärke de är. De har supportrar runt om hela landet och i världen och det tycker vi passar vår framgångsresa. Vi hoppas att samarbetet blir långt och givande för båda parter – att vi lyckas knyta till oss fler bra samarbeten och att Assyriska tar steget upp i Superettan, avslutar Djokic.

Läs mer om hur OfficeCloud kan hjälpa ditt företag att lyckas på https://www.officecloud.se. Tänk också på att varje affär ditt företag gör med OfficeCloud kommer att hjälpa Assyriska i sin kamp för serieseger.

Skribent:Redaktionen
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩