Iljam Özmen ska styra mittfältet

Foto: Caroline Khamo

Iljam, en ren Assyrisk produkt, började sin fotbollsbana med knattefotbollen redan vid 4 års ålder. Med en familj som delar ett stort intresse för fotboll och är engagerade supportrar till Assyriska, var valet ganska självklart.

Efter att ha utmärkt sig under sina ungdomsår gjorde Iljam sin debut i division 1,  2021 vid endast 16 års ålder. Sedan dess har han spelat många matcher med A-laget, även om skador och andra hinder har hindrat kontinuiteten.

Iljam är snabb och skicklig när han manövrerar på planen, vilket förvirrar motståndarna och skapar farliga situationer. Han strävar efter så mycket speltid som möjligt i det starka A-lag som Assyriska  har, och visst har potential och talang för det. Vi minns hur han hade en ordinarieplats på mittfältet förra året innan skadan kom strax innan sommaren.

Precis som alla andra i laget, hyllar Iljam den goda lagandan som råder både bland spelare och ledare. Det var något som präglade laget förra året och som förväntas fortsätta att göra det. Assyriska FF är stolta över att ha en egen produkt som Iljam i A-laget och ser med stor förhoppning på hans framtid.

Iljam Özmen är en symbol för framtidshopp och kontinuitet inom Assyriska FF. Med sin talang och dedikation förväntas han fortsätta att utmärka sig och bidra till lagets framgångar under många säsonger framöver.

Skribent:Ninous Touma
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩