Johan Ishak och Cauan Henrique Ferreira ska leda Assyriskas P19 under 2024

Foto: Redaktionen

Johan Ishak och Cauan Henrique Ferreira kommer att leda P19-laget i år. Johan Ishak, som tog över laget förra sommaren, imponerade med sin tydliga ledarstil, lyhördhet och förmåga att utveckla spelarna för framtida A-lagsspel. Assyriska har förlängt hans avtal för detta år och har höga förhoppningar på årets P19-spelare och ledare.

Johan Ishak är äldre bror till Assyriska-produkten Mikael Ishak, som har en imponerande bakgrund inom fotbollen. Mikael har spelat i flera europeiska länder och är nu en stor stjärna i polska Lech Poznan och har även representerat svenska landslaget. Johan spelade själv i Assyriskas ungdomslag som forward och fick chansen att tillhöra A-laget under Rikard Norling. Även om han inte själv blev en elitfotbollsspelare har han visat sig vara en god samhällsmedborgare, vilket är en central värdegrund inom Assyriska FF. Johan har vidareutbildat sig och arbetar nu på Scania där han innehar en ledande position som chef för den globala logistikutvecklingen.

Johan har en unik kombination av erfarenhet från att ha spelat fotboll, ha en bror på högsta nivå och ledarerfarenheter från sitt civila jobb. Hans mål är att utveckla spelarna både individuellt och som lag. Som assisterande tränare har Johan Cauan Henrique Ferreira från Brasilien. Cauan kommer från den  Ronaldofotbollsakademi i Brasilien där många spelare har fostrats till olika nivåer.

Cauan har stora meriter och har själv fostrat många spelare till olika nivåer i Brasilien och det händer till och med att självaste Ronaldo ”Fenomeno” hälsade på.

Spelare från högsta ligan i Brasilien har tränat med Cauan för att bli bättre fotbollsspelare genom särskilda individuella program. Många av hans yngre adepter har lyckats ta sig till högsta nivån tack vare den unika metodik som Cauan anpassar efter varje individ. Varje träningspass planeras noggrant och varje moment analyseras för att hitta bästa lösningarna för spelarnas utveckling.

Johan och Cauan arbetar hårt för att sätta ihop årets trupp med det stora intresset från spelare som vill provspela för laget. Assyriska önskar dem stort lycka till med säsongen.

Skribent:Ninous Touma
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩