Årets Ungdomsspelare 2023: En hyllning till framstående talanger

Från vänster: Antonius, Patricia, Viola, Mattias

Från vänster: Antonius, Patricia, Viola, Mattias · Foto: Caroline Khamo

Årets ungdomsspelare i Assyriska FF för år 2023 har utmärkt sig som exceptionella fotbollstalanger och förebilder både på och utanför planen. Patricia Ghassali, Viola Shabanaj, Antonius Kalka och Mattias Minasson har alla visat upp en enastående målmedvetenhet, oräddhet och engagemang som har gjort dem värdiga denna prestigefyllda utmärkelse.

Patricia Ghassali, född 2011, är en strävsam lagspelare som inte bara ägnar sig åt sina egna framsteg utan också strävar efter att lyfta laget som helhet. Hon tränar extra för att finslipa sina färdigheter och visar en imponerande nivå av seriositetoch engagemang. Dessutom agerar Patricia som en social knutpunkt i laget, skapar harmoni och sammanhållning bland sina lagkamrater. Hennes exemplariska hantering av skolarbetet visar på en balanserad livsstil där både idrott och utbildning är högt prioriterade.

Viola Shabanaj, född 2009, har etablerat sig som en orädd och outtröttlig kraft på fotbollsplanen. Hennes motivation och intensitet när hon går in i närkamper är imponerande och bidrar till att höja det defensiva arbetet i laget. Viola visar också enastående skolprestationer, vilket indikerar hennes engagemang och disciplin i skolan. Hennes insatser på och utanför planen gör henne till en komplett ungdomsspelare.

Antonius Kalka, född 2007, har under året visat sig vara en central spelare som går in i närkamper med full kraft och oräddhet. Han har fungerat som en pålitlig och slitstark kugge i laget, bidragit med styrka både i med- och motvind och varit en nyckelspelare i lagets mitt. Antonius prestation på skolfronten är lika imponerande som på fotbollsplanen, vilket vittnar om hans förmåga att balansera kraven från både idrott och akademiska studier.

Mattias Minasson, född 2007, är en föredömlig fotbollsspelare med en imponerande kombination av mental styrka, professionalism och disciplin. Som en pålitlig försvarsspelare agerar Mattias som en mur på planen, och hans smidighet gör honom till en oumbärlig del av lagets ryggrad. Utöver sina imponerande fotbollsprestationer excellerar Mattias även i skolan, vilket understryker hans engagemang för både idrott och utbildning.

Sammanfattningsvis har dessa fyra unga talanger, Patricia Ghassali, Viola Shabanaj, Antonius Kalka och Mattias Minasson, utmärkt sig på alla fronter. Deras insatser är en källa till inspiration för sina lagkamrater och en påminnelse om den ljusa framtid som väntar svensk fotboll. Med passion, målmedvetenhet och enastående balans mellan idrott och studier representerar de det bästa av ungdomsfotbollen i Assyriska FF för 2023.

Skribent:Ninous Touma
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩