Avslutningsfest för ungdomsverksamheten tillsammans med A-laget.

Det var många Assyriskaungdomar med ett glatt hurmör som närvarade på avslutningsfesten.

Det var många Assyriskaungdomar med ett glatt hurmör som närvarade på avslutningsfesten. · Foto: Caroline Khamo

Assyriska FF:s ungdomsverksamhet nådde sin sista höjdpunkt för i år vid den efterlängtade avslutningsfesten i Assyriska föreningens lokaler. En samlingspunkt för barn och ungdomar att glädjas tillsammans med A-laget, ett ögonblick att reflektera över säsongen och dela tacksamhet för alla minnesvärda stunder.

Festen inleddes med hjärtliga tacktal där spelare, ledare och föräldrar hyllades för sitt engagemang och dedikation under säsongen. Priser delades ut som symboler för uppskattning och erkännande, skapande av en atmosfär fylld av värdering och gemenskap. Efter att ha avnjutit tilltugg och godis nådde festen sin euforiska höjdpunkt när varje individ fick ta emot en tacksamhetsmedalj för den här säsongen från självaste A-laget.

Barn och vuxna omfamnade stunden, fångade minnen genom foton, samlade autografer och delade varma kramar med sina idoler. En oförglömlig upplevelse som bekräftade samhörigheten mellan generationer och inspirerade unga talanger. Föräldrar och supportrar som närvarade på festen deltog i glädjen och stämningen var fylld av stolthet över gemenskapen som Assyriska FF skapat. Avslutningsfesten fungerade som en bro mellan de olika delarna av klubben, där ungdomarna kunde känna sig en del av något större och mer etablerat.

När kvällen närmade sig sitt slut lämnades en varm hälsning från Assyriska Ungdom inför kommande säsong. Festen var inte bara ett avslut utan även en startpunkt för framtida framgångar och gemenskap inom Assyriska FF. En kväll som firade passionen för fotboll och samtidigt stärkte banden mellan spelare, ledare och supportrar. Denna sammankomst kommer förbli ingraverad i minnet som en jublande hyllning till en säsong fylld av prestationer och samhörighet.

Assyriska, i allas hjärta.

Skribent:Ninous Touma
Dela artikeln

Kommentarer

Ingen har kommenterat artikeln än. ⁨Om du är klubbmedlem loggar du in för att lämna en kommentar.⁩